Szabadidő

Időjárás: a hétvége borús lesz, de a jövő hét jól indul

Bár nem sok helyen, de lesz az országnak olyan része, ahol megmutatja magát a nap.

Szombaton túlnyomóan felhős, borongós idő lesz, sokfelé előfordulhat gyenge eső, keleten egy-egy zápor, kis eséllyel akár zivatar is. Az északias szél főként a Dunántúlon és helyenként északkeleten lehet élénk, nyugaton időnként erős. A csúcshőmérséklet 8 és 18 fok között alakul, a legmelegebb északkeleten lesz. Vasárnap is többnyire felhős lesz felettünk az ég, több napsütés keleten, északkeleten valószínű. Északkelet kivételével kisebb eső, zápor többfelé lehet, délen, délkeleten előfordulhat egy-egy zivatar is. Élénk, északkeleten erős lesz az északkeleti szél. Délután 10-18 fokot mérhetünk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn már napos idő lesz, csapadék nem valószínű. Az északkeleti, északi szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top