nlc.hu
Szabadidő

Húsvéti időjárás-előrejelzés 2023

Erős szél és felhők: húsvétkor nem lesz kegyes velünk az időjárás

A hosszú hétvégén erős szélre és csapadékra is számíthatunk az előrejelzések szerint.

Ugyan a következő napokban csökken majd a hőmérséklet, péntektől valamelyest javulhat a helyzet, bár a húsvéti hétvégén sem lesz tökéletes az időjárás.

A Kiderül előrejelzése szerint nagypénteken, vagyis április hetedikén általában erősen felhős vagy borult idő várható, és több helyen lehet nagyobb eséllyel már eső. Emellett több helyen megélénkülhet, néhol megerősödhet az északi, északnyugati szél. és hajnali -2, +4 fokról délutánra 6 és 12 fok közé emelkedhet a hőmérséklet.

Nyuszi virágot szagolgat az esőben

Fotó: Getty Images

Szombaton, vagyis április nyolcadikán délkelet, kelet felől szakadozhat, csökkenhet a felhőzet, ezzel együtt pedig kevesebb helyen számíthatunk csapadékra. Helyenként megerősödik az északi, északkeleti szél. A hajnali -2, +5 fokról délutánra 7 és 14 fok közé melegedhet fel a levegő.

Húsvétvasárnap, vagyis április kilencedikén változóan felhős időre van kilátás, elszórtan fordulhat elő záporos csapadék. Az északi, északkeleti szél több helyen megélénkülhet, néhol erős lökések is lehetnek. Hajnalra 0, +7 fok közé hűl le, délutánra 8 és 15 fok közé melegszik fel a levegő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top