Szabadidő

Szikrázó napsütés lesz a húsvéti hosszú hétvégén

Leginkább vasárnap esélyes néhol zápor, egyébként jó idő lesz, 24-25 fokos csúcshőmérséklettel.

Nagypénteken az ország nagyobb részén szinte zavartalan lesz a napsütés, csak néhol lehet kevés gomoly-, illetve fátyolfelhő az égen. Csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti szél napközben sokfelé lesz élénk, az ország keleti felében nagy területen meg is erősödik. A csúcshőmérséklet általában 19 és 23 fok között valószínű, ugyanakkor egy-két helyen 24, 25 fok sem kizárt. Késő estére 9 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Fotó: pexels.com

Szombaton napos időre számíthatunk kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem lesz. Az északkeleti szelet többfelé élénk, néhol erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul – írja a kiderul.hu.

Húsvétvasárnap változóan felhős időre számíthatunk nyugaton több, keleten kevesebb napsütéssel. Északkeleten, keleten néhol zápor előfordulhat. Az északnyugati szél néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között valószínű.

Húsvéthétfőn változóan felhős időre számíthatunk nyugaton több, keleten kevesebb napsütéssel. Főként északkeleten néhol zápor kialakulhat. A Dunántúlon a délkeleti, másutt az északkeleti szél élénk vagy erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top