Szabadidő

Elképesztő a hasonlóság a Trónok harca sztárja és a pakisztáni pincér között

A pakisztáni férfi korábban semmit sem tudott a Trónok harcáról, de most minden vágya, hogy eljusson Hollywoodba.

A pakisztáni Rozi Khan régóta egy kis étteremben dolgozik Rawalpindi városában. Sokáig azt sem tudta, mi az a Trónok harca, de mostanában folyamatosan közös szelfit akarnak vele a vendégek, még az utcán is megállítják, mert megszólalásig hasonlít a sorozatban szereplő Peter Dinklage-re.

A 49 éves amerikai színész a Tyrion Lannister nevű törpét alakítja a sorozatban 2011 óta. A 26 éves pakisztáni férfinek nemcsak a haja és a szakálla olyan, mint a színészé, de mindketten kisnövésűek, csupán 133 centiméter magasak.

A hasonlóság és a friss népszerűség most segíthet a pincérnek abban, hogy kiszakadjon a szegénységből, és abban bízik, hogy akár Hollywoodba is eljuthat.

Az a vágyam, hogy Dinklage-dzsel dolgozzak együtt a filmekben, az maga lenne a valósággá vált álom

– mondta Khan.

Első lépésként máris főszereplő lett egy pakisztáni ételszállító cég reklámmfilmjében, amely a „Food is coming!” szlogennel játszik rá a Trónok harca „Közeleg a tél! (Winter is coming!) ikonikus mondatára.

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top