Szabadidő

Közös filmet kap Jason Momoa és Peter Dinklage

A Trónok harca sztárjai a forgatás után is barátok maradtak annak ellenére, hogy közös jeleneteik nem voltak. Most egy filmforgatáson mélyíthetik tovább a barátságukat.

Tyrion Lannister és Khal Drogo, azaz Peter Dinklage és Jason Momoa is aláírt egy akciósdús vámpíros mozihoz, ami a Good Bad & Undead (A jó, a rossz és az élőhalott) címet viseli. A film egy eredeti ötleten alapul, ami meglehetősen ritkának számít manapság Hollywoodban.

Peter Dinklage és Jason Momoa

Peter Dinklage és Jason Momoa a Comic Conon (fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

A Deadline híre szerint a filmet az a Max Barbakow rendezheti, akinek az idei Sundance Filmfesztiválon volt egy nagy sikerű Andy Samberg főszereplésével készült filmje, a Palm Springs, amiért 22 milliós dolláros, rekordösszeget fizettek a fesztiválon. A Good Bad & Undeadben Dinklage játszhatja a legendás vámpírvadászt, Van Helsinget, csakhogy megismerkedik egy vámpírral (a Budapesten tetováltató Jason Momoa), aki megfogadta, hogy soha többé nem öl embert. Együtt kalandoznak, és azzal keresik a pénzt, hogy Van Helsing mindenütt eljátssza, hogy végez a vámpírral. Csakhogy a vámpír fejére komoly vérdíjat tűznek ki egy olyan világban, ami teli van szörnyekkel és mágiával.

Még több Jason Momoa az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top