Szabadidő

Rick Astley beveszi a színpadot Paloznakon

A 2019-es Jazzpiknik vendége lesz a nyolcvanas évek végének egyik legnagyobb sztárja.

Az hagyján, hogy ő, de rajta kívül még a The Jacksons is fellép a Paloznaki Jazzpikniken. A rendezvényen négy színpadon több mint harminc előadó látható majd, a minifesztivált augusztus 1–3. közt tartják. Az MTI közleménye szerint a Budapesti sajtótájékoztatón Valde Orsolya főszervező elmondta, programjaikkal elsősorban a harminc év feletti korosztályt célozzák meg, és a családoknak is biztonságos környezetet nyújtanak, ráadásul a 14 év alatti gyermekeknek ingyenesek a programjaik.
A fellépők a teljesség igénye nélkül: a Michael Jackson fiútestvéreiből álló The Jacksons, a tízéves fennállását ünneplő Peet Project lesz (övék a Jazzpiknik idei fesztiválhimnusza), valamint Little G Weevil énekes-gitáros. Lesz még The Brand New Heavies és Maceo Parker, illetve Adani & Wolf, de hát a legismertebb mégiscsak Rick Astley, ide is ágyazzuk a legnagyobb slágerét: 

A fesztiválon fellép Soma Mamagésa Vanavan Triója is, miközben ő dalol. Elmélázhatunk fontosabb dolgokon is: az infrastruktúráért és a vendéglátásért felelős Guth Róbert elmondta, hogy a Jazzpikniken nagy figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra, ezért visszaszorítják a műanyag eszközök használatát, és a hulladékot is szelektíven gyűjtik. Azt mondja, a gasztronómiában továbbra is a prémiumminőségre és a helyi termelők jelenlétére helyezik a hangsúlyt, újdonságként azonban a környékbeli borászatok mellett idén egy tapolcai kézműves sörfőzde is megjelenik a gasztronómiai kínálatban.
A sajtótájékoztatón azt is bejelentették: a Paloznaki Jazzpiknik szervezői idén a hosszan tartó betegségben szenvedő gyerekek gyógyulását segítő Mosoly Alapítványt támogatják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top