Szabadidő

Cuki totyogó lopta el a Ki mit tud show-t – videó

Kétévesen Csillagok háborúja-rajongó

Néha egy-egy videó csak jóval azután terjed el az interneten, hogy felvették. Pontosan ez történt egy családi összejövetelen is, ahol ki mit tudot rendeztek a gyerekek számára.

A névtelenséget kérő család egyik rokona, Erin Gibson osztotta meg a videót a Twitteren a következő képaláírással: „Néha, ha nevetnem kell, felidézem magamban az unokatesóm fiát, aki a Hull a pelyhes közben a Star Wars betétdalát kezdte el énekelni.”

És valóban, a videón jól látszik, ahogyan a családi videók megszokott ügyetlensége, a felismerhetetlen dallamok, egyszer csak átcsapnak a mikrofont alig felérő, kétéves Jake szájából valami egészen mássá: a Darth Vaderhez kapcsolt Imperial March hangzik fel a Hull a pelyhes (Twinkle twinkle) helyett.

A videót több mint nyolcmillióan tekintették meg, köztük a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill is, aki a következő szöveggel osztotta meg: „Vele van az erő sötét oldala!”

(Yahoo)

Kiemelt képünk: Erin Gibson/Twitter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top