Szabadidő

Minden eddiginél nagyobb fellépők a Balaton Sound Boat Partyján

A kétszintes katamaránon sztárfellépők zenélnek majd a fesztivál ideje alatt.

Minden eddiginél impozánsabb lineuppal fut ki a Balaton Sound hajós bulisorozata. A fesztivál ideje alatt mindennap erősen limitált Boat Partykon szórakozhatnak azok, akik még a fesztivál területén található programdömpingnél is többre vágynak.

Különleges, nappali szettekkel érkezik a techno és house szcéna élvonala: Dubfire, Hernan Cattaneo, Matador, Monika Kruse, Alle Farben és egy extra drum & bass bulival a Hybrid Minds is.

A kétszintes katamarán a sztárfellépők mellett idén is elsőosztályú hangrendszerrel, koktélbárral és chill területtel is várja a látogatókat. A hajó a siófoki Bahart kikötőből indul (mert Zamárdiban nincs olyan kikötő, ami tudna fogadni ekkora hajót).

A fesztivál és a siófoki kikötő között ingyenes transzferbusz szállítja boatpartyzókat. A jegyek már javában pörögnek, a férőhelyek több mint 65%-a elkelt. Érdemes időben lecsapni, mert a hajó kapacitása kevesebb, mint 300 utas, így igazán különleges élményben lehet részük azoknak, akik időben bebiztosítják helyüket a hajón. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top