Szabadidő

Megnősült Samu, a patcai láma

Társkereső hirdetésben találta meg párját Samu.

Egy év hiába való keresés után adták fel azt a társkereső hirdetést, amely meghozta az eredményét és tegnap egy sajtónyilvános lámaszertartás keretei közt, Balázs Andi anyakönyvvezetésével vált hivatalossá a frigy.

Az örömszülők, Handó Eszter és János mesélték el a történetet, miszerint Valentin-napon adták fel több társkereső oldalra a hirdetést, hogy Samu, a patcai láma feleséget keres. A hirdetésben szerepelt, hogy hiába a sok barát, a beteljesületlen szerelem mégis kedvét szegte a 4 éves, ivarérett délceg lámának. Hála az óriási érdeklődésnek és segíteni akarásnak, a közösségi média erejével megtalálta a párját Saci személyében és ezt egy lámákhoz méltó menyegzőn tették hivatalossá.

A két tanú egy felhívásra jelentkezett, hogy a lámapár magyar hangjai legyenek és olvassák fel a lámaesküket, amelyben az örök hűség mellett megfogadták, hogy ezentúl közösen fogadják a Katica Tanyára érkező vendégeket.

samu saci lámaesküvő

Samu és Saci

Habár Samu sokáig várta, hogy megtalálja az igazit, a szerelem nem versenyistálló, ellenben van, ahol a szintidő igenis számít, mint például egy versenygokart-pályán. Samu és Saci tanúi pedig 1-1 tiszteletkört tettek a nagyközönség örömére a tegnap átadott elektromos versenygokartokkal, hogy ezzel indítsák útjára az ifjú párt.

A lámapár sziluettjével díszített esküvői torta felvágása közben Handó János elmondta, hogy a Katica Tanya számára a környezetünkkel való harmóniában élés a legfontosabb fejlesztési alapelv. Azaz hiába ígéretes egy fejlesztés megtérülése, ha közben annak a környezeti hatásai maradandóan károsak, akkor nem valósítják meg. Ezért váratott magára ez idáig az elektromos versenygokartpálya létesítése is, mert olyan megoldást kerestek, ami valóban nem terheli a környezetet.

samu saci lámaesküvő torta

Az esküvői torta

A 420 méteres versenypályán egyszerre akár 11 versenyző is futhatja a köröket, miközben zajt egyáltalán nem csapnak, nincs károsanyag-kibocsátásuk és a futamhoz szükséges áramot saját napelem segítségével termelik meg. Emellett a biztonság elsődleges, így a bukósisakok mellett a gyermekeknek nyak- és bordavédőt is biztosítanak, hogy míg a köridejüket szem előtt tartva versengenek, maximálisan biztonságban legyenek.

Samu és Saci pedig boldogan futják most már közös karámjukban a köröket, miközben mindenki arra vár, vajon mikor érkezik meg az első kis láma, akinek üdvözlése bizonyára hasonlóan nívós esemény lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top