Szabadidő

Jön a Hulura a Weinsteinről készült dokumentumfilm

Hollywood egyik legbefolyásosabb emberének felemelkedését és bukását mutatja be.

A világhírű filmproducert, Hollywood egyik legbefolyásosabb emberét, Harvey Weinsteint többtucatnyi nő vádolta meg szexuális zaklatással, ezután indult a #MeToo kampány.

A volt producer tagadta a vádakat, és azt állította, hogy csak közös megegyezésen alapuló szexuális kapcsolatai voltak, legfeljebb szerepet ajánlott szexért cserébe.

A férfi karrierjének azóta annyi, az ellene folyó perek folyamatban vannak, összesen akár 10 év börtönbüntetésre is számíthat.

A Hulu streamingszolgáltató pedig elhozza a bukott producerről készült dokumentumfilmet, amelyben számos áldozata megszólal – írja a Hvg.hu. Az Untouchable-ben, amely még a Sundance Filmfesztiválon debütált, Rosanna Arquette, Erika Rosenbaum, Louise Godbold és Nannette Klatt őszintén beszélnek arról, milyen fizikai, érzelmi, szakmai, valamint pénzügyi következményekkel járt számukra Weinstein viselkedése. A filmben az ügyet feltáró The New Yorkerben és a The New York Timesban publikáló újságírók is megszólalnak.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top