Szabadidő

Imádja az Instagram az enni való csupasz nyuszit

Mr. Bigglesworth egy ritka genetikai betegség miatt szinte teljesen szőrtelen. Ennek ellenére nagyon cuki, nem csoda, hogy több mint 70 ezer követője van a közösségi oldalon. Videó.

Tízezrek rajonganak az Instagramon egy csupasz nyusziért – írja a LAD Bible. Mr. Bigglesworth egy ritka genetikai betegség miatt szinte teljesen szőrtelenül született, csak az orra környékén díszeleg egy hófehér pamacs.

csupasz, nyuszi

Ritka genetikai betegséggel született (Fotó: Instagram)

A nyuszit egy ausztrál grafikus vette magához, miután meglátta egy helyi tenyésztő hirdetésében. Azonnal beleszeretett a furcsa kis szerzetbe: olyannyira, hogy 13 éves fiával, Joshsal, illetve 18 éves lányával, Maddyvel közösen úgy döntöttek, örökbe fogadják az állatot.

A Mr. Bigglesworthhöz hasonló nyuszik sajnos csak ritkán élik meg a négyhetes kort – ezért is olyan örvendetes, hogy őkelme él és virul, gazdája még egy barátnőt is szerzett neki Miss Cinnamon Bun személyében.

Az Instagram tele van a szerencsés nyusziról készült képekkel. Ha te is szívesen megnéznéd őt mondjuk sajtos szendvics majszolása vagy réparágcsálás közben, kattints ide.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top