Szabadidő

Egyre több a zűr a Woodstock 50 környékén

Most éppen Jay-Z és John Fogerty is lemondta a szereplést. Előbbi adta volna a zárókoncertet.

Az augusztus 16–18. közötti rendezvényt már számos fellépő visszamondta. Fogerty azon a hétvégén csak egy helyszínen ad koncertet, a Bethel Woodi Művészeti Központban, Woodstock eredeti helyszínén, ahol egy kisebb emlékkoncertet tartanak mások között Ringo Starr és Santana részvételével. A Woodstock 50 fesztivált a New York állambeli Watkins Glen International autóverseny-pályán akarták megrendezni, több mint 80 fellépő művészt hívtak meg. A helyszín változott, jelen állás szerint a Maryland államban lévő Columbia amfiteátrumában szervezik meg. A szervezők közölték, dolgoznak azon, hogy a fellépő művészekkel egyetértésre jussanak a koncert helyszínének megváltoztatása miatt. „Ha a zenészek eljönnek, meg fogjuk tartani a rendezvényt” – mondta Seth Hurwitz.

Jay-Z / Fotó: MTI/EPA/Paul Buck

A jubileumi fesztivál megrendezése már áprilisban megkérdőjeleződött, amikor egyik fő szponzoruk, a Dentsu japán cég egyik vállalata kivonult az eseményről arra hivatkozva, hogy az előkészületek megakadtak, és a szervezők nem tudják garantálni a közönség és a fellépők egészségét és biztonságát.

Ha a leadben (is) szereplő Fogertyről nem tudnád, kicsoda, hát zenekarát, a Creedence Clearwatert talán ismered, vagy ha így sincs meg, ezt a számot biztosan: 

(via Infostart / MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top