Szabadidő

Lemondták a Woodstock 50 fesztivált

Ebből nem lesz hippiskedés: a szervezők közölték, hogy nem rendezik meg a Woodstock 50-et.

Ömlöttek a zavaros hírek a Woodstock 50 jubileumi fesztiválról, hétfőn például arról szólt a fáma, hogy Jay-Z és John Fogerty is lemondták a fellépésüket. Az MTI most a Varietyre hivatkozva azt írja, hogy az egész fesztiválnak annyi, mivel lemondták. Megjegyzik, hogy a jegyárusokat és a részvényeseket arról értesítették szerda reggel, hogy a nehézségekkel küzdő fesztivált nem fogják megrendezni. 

Az esemény plakátja

A Woodstock 50 fesztivált a New York állambeli Watkins Glen International autóversenypályán akarták eredetileg megrendezni, az eseményre több mint 80 fellépő művészt hívtak meg, köztük Jay-Z-t, John Fogertyt és Miley Cyrust. A Watkins Glen júniusban felmondta a szerződést a szervezőkkel. A fesztiválnak múlt héten új helyszínt találtak, a Maryland államban lévő Columbia amfiteátrumát. A szervezők közölték, dolgoznak azon, hogy a fellépő művészekkel egyetértésre jussanak a koncert helyszínének megváltoztatása miatt. „Ha a zenészek eljönnek, meg fogjuk tartani a rendezvényt” – mondta az egyik illetékes. A fesztivál megrendezése már áprilisban megkérdőjeleződött, amikor egyik fő szponzoruk, a Dentsu japán cég egyik vállalata kivonult az eseményről arra hivatkozva, hogy az előkészületek megakadtak, és a szervezők nem tudják garantálni a közönség és a fellépők egészségét és biztonságát. De most már ez is mindegy, a fesztivált nem rendezik meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top