Szabadidő

Eljegyzési fotókat készített a pár, de erre a vendégre biztosan nem számítottak

Különleges fotósorozatot akart magáról az eljegyzés után a pár, de ekkora különlegességre nem számítottak.

Az amerikai Dori Castignola és Austin Swiercz különleges fotósorozatot szerettek volna készíttetni magukról, hogy megünnepeljék az eljegyzésüket. Fotósukkal a Michigan állambeli Saugatuck Dunes Állami Parkban kerestek megfelelő helyszíneket. Egy kaktusz mellett készült éppen fotó róluk, mikor váratlan látogató bukkant fel a közelükben.

Jegygyűrűk, a kép illusztráció (fotó: Carmen Jaspersen/dpa)

A fotós tartott tőle, hogy az arra járó szarvas megijed majd az emberektől, de úgy vette észre, hogy az állat egyre közelebb lépdel a párhoz. Castignola és Swiercz utóbb azt nyilatkozták, a szívük a torkukban dobogott, de megpróbáltak minél nyugodtabbak maradni, hogy ne ijesszék el a szarvast.

Végül több olyan fotó is készült róluk, amelyen az állat is remekül látszik. Mint a jegyesek elmondták, a szarvas egy pillanatig sem tűnt agresszívnek. „Varázslatos volt, ami történt, és annyira váratlan – mondta a fotós, Eldina Kovacevic a The Dodónak. – Egyszerűen csak jó helyen voltunk, jó időben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top