nlc.hu
Szabadidő
Meglepő magyarázattal állt elő a forgalmazó, miután átlátszóvá vált a fürdőruha a vízben

Meglepő magyarázattal állt elő a forgalmazó, miután átlátszóvá vált a fürdőruha a vízben

Vajon mire való a fürdőruha, ha nem úszásra, strandolása? A forgalmazó megmagyarázta.

A 25 éves Emily Charlton-Smith nemrégiben megrendelte a fekete fürdőruhája fehér változatát is a PrettyLittleThing nevű online shopból, és mivel a feketével nagyon elégedett volt, az sem tántorította el, hogy a fehér néhány fonttal drágább volt (a feketét 14 fontért, a fehéret 17 fontért árulták).

Forrás: prettylittlething.com[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]

De kellemetlen meglepetés érte, miután a fürdőruha megérkezett, az ugyanis teljesen átlátszóvá vált a vízben. Emily emiatt panaszt tett a webáruháznál, ahol először azt kérték, hogy küldjön egy videót bizonyítékként.

Miután a lány eleget tett a kérésnek – videót nem, de egy képet küldött, amin jól látszik, hogy az anyag tényleg átlátszóvá válik, ha vizes lesz –, a cég meglepő magyarázattal állt elő. Azt írták, hogy az a fürdőruha nem úszásra vagy strandolásra való, hanem a „medence melletti pózolásra”.

Miután Emily megosztotta a furcsa választ a Twitteren, a cég mégiscsak elnézést kért, és visszafizette a fürdőruha árát.

Via

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top