Szabadidő

Menhelyi kutya kapta a főszerepet a Susi és Tekergő élő szereplős változatában

Monte egy új-mexikói menhelyről csöppent Hollywoodba, és mit mondjunk, eléggé élvezi a helyzetet.
susi és tekergő menhelyi kutya örökbefogadás

Aladdin, Mulan és A kis hableány, Ariel mellett néhány hónap múlva a Disney egy újabb klasszikusa, az 1955-ben bemutatott Susi és Tekergő is élő szereplős változatot kap. Legyünk most nagylelkűek, és egy pillanatra tekintsünk el attól a kérdéstől, vajon kell-e ennek az egyébként tündéri mesének élő szereplős változat, inkább örüljünk a ténynek, hogy a film készítői Tekergő szerepére egy menhelyről választottak kutyát.

Hogy pontosak legyünk, nem akármilyen kutyát választottak; hanem Montét, a kétéves terrier keveréket, aki végül egy új-mexikói menhelyről csöppent Hollywood színes forgatagába. „Az első pillanattól kezdve nyilvánvaló volt, hogy remekül motiválható, tehetséges kutya” – idézi a Huffpost Monte trénereit, akik elárulták azt is, az első együtt töltött óra után nyilvánvaló lett számukra, hogy Montéből tökéletes hollywoodi kutya lesz majd.

A Huffpost cikkéből egyébként kiderült az is, hogy Monte mellett több menhelyi kutyus is szerepet kapott a készülő filmben: ők kapták a kisebb szerepeket, de ami igazán jó hír, a forgatást követően egytől egyig mindannyian találtak szerető otthont és örökbe fogadó családot. A Susi és Tekergő élő szereplős változatában Monte, vagyis Tekergő párja egy Rose névre hallgató cocker spániel lesz, akinek Tessa Thompson kölcsönzi majd a hangját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top