Szabadidő

Sajátjaként nevelte fel az elárvult kiskutyákat az anyamacska

A saját kölykeit elveszítette, a kiskutyákról viszont azonnal gondoskodni kezdett.

Kathrynt, a vörös cirmost egy üres bérlakásban találták meg az új lakók Dél-Afrikában. Bár az anyamacska megmenekült, a kölykei sajnos elpusztultak.

A cicát Izelle Marallich, a Langebaan állatvédő szervezet elnöke vette át. A négylábú még nála is sírva kereste a kölykeit, és szinte könyörgött a szeretetért, mindemellett a nő kutyáitól sem ijedt meg.

Egy nap aztán elárvult babakutyák érkeztek a házhoz. Kathryn azonnal gondoskodni kezdett róluk. A kutyusok eleinte kissé összezavarodtak ettől, az anyamacska azonban kitartó volt, el sem mozdult mellőlük, nyalogatta őket, hozzájuk bújt.

A kiskutyák aztán megszokták pótmamájukat, és Kathryn is megváltozott. Végre megnyugodott, abbahagyta az állandó sírást, lekötötte, hogy gondoskodjon a kutyakölykökről.

Fotó: Izelle Marallich

„Nagyon védte őket, és nyugtalan lett, ha eltávolodtak tőle játék közben. Követte őket, és akkor volt boldog, ha visszatértek hozzá. Sosem láttam még ilyen elkötelezett és szerető anyát” – mesélte Izelle.

A kiskutyákat azóta örökbe fogadták, de Kathryn nem maradt feladat nélkül: most két, mezőn talált kismacskát gondoz.

Bár sokan szerették volna őt is örökbe fogadni, egyelőre az állatvédőknél maradt, mivel rengeteget tud segíteni az elárvult állatok nevelésében.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top