Szabadidő

12 évvel az eltűnése után talált rá imádott kutyájára

Dutchess még kölyök volt, mikor 2007-ben meglépett otthonából.
dutchess kutya elveszett meglett

„Régen sokat sírtam amiatt, hogy Dutchess elveszett, most viszont a boldogságtól könnyezem” – nyilatkozta a CBS News amerikai hírcsatornának Katheryn Strang, a kutyus gazdája. Hozzátette, kedvence még 2007-ben, kölyökként lépett meg dél-floridai otthonukból, miután Katheryn kisfia egyik nap elfelejtette bezárni az ajtót.

„Hosszú ideig kerestük Dutchesst, de hiába” – árulta el a gazdi, aki most, 12 évvel később újra találkozhatott elveszett családtagjukkal. Mint kiderült, egy jó szívű állatbarát október 8-án egy remegő, éhes és fáradt kutyára lett figyelmes Pittsburgh egyik forgalmas útja mellett. Megesett a szíve az állaton, és egy közeli állatorvosi klinikára fuvarozta az idős foxit, ahol többek között ellenőrizték az állat chipjét is.

Így találtak rá Katheryn Strangra, aki a telefonhívást követően 18 órát vezetett, hogy újra láthassa kedvencét. Az NBC Newsnak Katheryn elmondta, sosem adta fel a reményt, hogy viszont fogja látni Dutchesst. „Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy újra a karomban tarthatom őt” – vallotta be a gazdi, aki nagyon kíváncsi lenne arra, merre járt csavargó kedvence az elmúlt 12 évben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top