Szabadidő

Egy 14 éves magyar kissrác autóvezetést tanít a YouTube-on

Már a 19. résznél tart a sorozata.

Tanuljatok velem autót vezetni címmel készít videókat egy 14 éves magyar srác. A Matesz becenevű fiú sorozata már a 19. résznél jár, és a csatornája több mint egyéves – vette észre a Bp-i Autósok Közössége.

A tinédzser fiú azzal kezdi az első videóját, hogy édesapjával sokat utazik az országban olyan helyeken, ahol nincs térerő. Ezért, ha apjával bármi történne, jól jöhet, ha ő is tud autót vezetni.

Ezután bemutatja a vezetéshez szükséges alapokat:

A videó végén olvasható felirat szerint a felvétel magánterületen, és biztonságos körülmények között történt. A szerző azt is kijelenti, hogy a felvétel csak elméleti oktatásra szolgál. Aki mégis utánozza, az csak saját és gondviselője felelősségére teheti, ezért a videó készítőjét semmilyen felelősség nem terheli.

Bár a fiú az első videóban nem indítja be az autót, a többi videójában többféle autót is vezet, a kanyarodástól a havas úton való vezetésig szinte mindent bemutat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top