Szabadidő
Szponzorált tartalom

Nahát, mindjárt karácsony! Mit vegyek a gyereknek? (x)

Nyakunkon a Mikulás, jön a karácsony, jó lenne valami értelmes, minőségi és többször is játszható játék ajándékba a gyerekeknek. Egyre több újdonság kerül a repertoárba, ami nem feltétlenül könnyíti meg a vásárlók dolgát. Amellett, hogy a nagyobb választék több lehetőséget is rejt magában, sokszor hajlamosak vagyunk elveszni a kínálatáradatban. Egy online szavazás szerint a szülők többsége nem tud célirányosan választani, a válaszadók 62 százaléka keresgéli a megfelelő játékot gyermekének.

A döntést nagyban segíti, ha az Ország Játéka minősítést viselő játékra bukkanunk. Ez a megkülönböztető jelzés garancia arra, hogy az adott játék nyert egy olyan megmérettetésben, amelyben a közönség és egy neves tagokból álló szakmai zsűri döntött a legjobbakról – figyelembe véve például a készségfejlesztés képességének vagy a szociális készség fejlesztésének mértékét, a játékok innovációját, kreativitását, minőségét és tartósságát.

Forrás: Ország Játéka

Idén 20 gyártó pályázott 8 kategóriában, összesen 75 játékkal, amelyekre 2019. november 10-ig lehet szavazni a www.orszagjateka.hu oldalon. A legtöbb voksot kapott játékok már karácsony előtt viselik a megtisztelő Ország Játéka logót. A szavazás során megnyerhető a kategórianyertes termékek egyike, egy 50 000 forint értékű vásárlási utalvány, továbbá kisorsolnak 100 darab ajándékcsomagot is. A verseny jótékonysági célokat is szolgál: szavazni lehet a kedvenc óvodára, bölcsődére, védőnőre is, hogy kik nyerjék meg az Ország Játéka nagy ajándékcsomagjait!

 

A JátékNet.hu Webáruház kezdeményezésével indított és szakmai védnökként felkarolt Ország Játéka 2019 versenyt kísérő, Magyarországon a legtöbb játékújdonságot felvonultató, országos esemény a 7. Ország Játéka Játszónap volt. Az október 27-én a Groupama Arénában tartott rendezvényen a közönség közel 150 játékot próbált ki élőben, köztük több mint 70 újdonságot ott először! A szavazás a legjobb játékokra még tart, az eredményhirdetésre november 13-án kerül sor.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top