Szabadidő
Szponzorált tartalom

Egy különleges kisfiú utazása a Budapest Bábszínházban (x)

Képzeljetek el egy kisfiút, aki születése óta lebeg. Ahogy mondom. Folyamatosan fenntartja a gravitáció, akármit csinál, nem tud leszállni a Földre. Megbámulják mindenhol, különleges képességét még a saját családja sem képes elfogadni. Január 10-én mutatja be a Budapest Bábszínház John Boyne: Szabadesés, avagy Barnaby Brocket kalandjai a felhőkön innen és túl című történetét.

Brocketékben ​nincs a világon semmi rendkívüli. Egy ausztrál városkában élnek, unalmasak, tiszteletreméltók – amire büszkék is –, s lenéznek mindenkit, aki különös vagy éppen csak másmilyen. Kisfiuk, Barnaby azonban a születése pillanatától fogva ellenáll a gravitáció törvényének, és lebeg. Egy napon Brocketéknél betelik a pohár, és különc, lebegő gyermeküket szélnek eresztik. A rémült és magányos Barnaby útját azonban egy igazán különös hőlégballon keresztezi, s ezzel megkezdődik varázslatos világ körüli utazása. Sok érdekes emberrel hozza össze a sors. Olyanokkal is találkozik, mint ő maga, különleges képességű lényekkel. A fiú azonban végig ragaszkodik ahhoz, hogy hazatérjen a családjához. Ám kalandos útja végén, visszatérve a szülővárosába, máshogy alakulnak a dolgok, mint ahogy azt elképzelte…

Egy mese a toleranciáról és az elfogadásról Barna Zsombor, Pallai Mara, Pájer Alma Virág, Szolár Tibor és Teszárek Csaba szereplésével. Az előadást 10 éven felülieknek ajánljuk, de nem csak nekik. Szőkéknek, barnáknak, vöröseknek, feketéknek, kék, zöld, hupilila, neonsárga, haragosrózsaszín frizurájú gyereknek. Kicsiknek és nagyoknak, jöhetnek a közepesek, a furcsák, a szuperhősök, a csodabogarak, a csendesek, a rendesek, a hangosak – azaz mindenki.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top