Szabadidő

Emlékszel még Udo Brinkmann doktorra A klinika sorozatból? Még mindig sármos

A klinika című sorozat óriási sikerrel futott nálunk. Így néz ki ma dr. Udo Brinkmann, azaz Sascha Hehn.

A klinika a Kórház a város szélén című sikeres csehszlovák sorozatra adott német válaszként született, és 1985 és 1989 között milliókat ültetett a tévéképernyők elé. Eredeti címe Die Schwarzwaldklinik volt. A magyar tévénézők leginkább dr. Udo Brinkmannt zárták a szívükbe. A sármos orvos sok nő szívét megdobogtatta a 80-as évek végén, annak ellenére, hogy a karakterét alakító színészről kiderült, fiatalon szoftpornófilmben szerepelt.

Udo és Christa Brinkmann

Udo Brinkmannt a német Sascha Hehn játszotta a sorozatban. A színész 31 évesen került A klinikába, amely megalapozta a jövőjét. Több német tévésorozatban és -műsorban szerepelt, a nézők azonban a mai napig Brinkmann doktorként tekintenek rá. A szinkronizálás sem áll távol tőle, ő volt például Shrek német hangja.

Sascha Hehn 1989 óta sokat öregedett, de a sármjából mit sem vesztett. A színész idén októberben töltötte be a 65. életévét, amit az Oktoberfesten is megünnepelt barátnője, Gloria Krass társaságában.

Sascha Hehn és párja, Gloria Krass az idei Oktoberfesten (Fotó: Hannes Magerstaedt/WireImage)

A mai napig megvan fiatalos lendülete. Imád golfozni, ha teheti, versenyekre is benevez.

Sascha Hehn szeret golfozni (Fotó: Hannes Magerstaedt/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top