Szabadidő

Transznemű szuperhőssel bővül a Marvel-univerzum

A producer szerint nagyon hamar találkozhatunk vele.

„Nagyon hamar” fel fog tűnni az első nyíltan transznemű szuperhős egy Marvel-szuperhősfilmben – nyilatkozta Kevin Feige, a stúdió vezető producere. Feige egy New York-i egyetemi beszélgetésen említette, hogy régóta gondolkodnak egy transznemű figura bevezetésén a Marvel-filmekbe, és jelenleg is forog az a filmjük, amiben már fel fog tűnni ez a szuperhős.

Chris Hemsworth mint Thor (forrás: Fórum Hungary)

A rajongók szerint a szóban forgó film az Eternals (Örökkévalók) lehet, amelyben több új szuperhőst ismerünk majd meg, az egyikükről, egy Phastos nevű karakterről pedig máris lehet tudni, hogy meleg lesz, hétköznapi életében párjával két gyereket nevelnek.

A Marvel az utóbbi években előbb a képregényekben, majd lassan a filmekben is egyre sokszínűbbé tette szuperhősgárdáját. Számos képregénysorozatban vette át női karakter a főszerepet (Vasember, Thor), népszerűvé vált a fekete-latino Pókember és a muszlim Ms. Marvel is. A filmekben a Fekete Párduc sikere után idén saját filmet kap a Fekete Özvegy és a kínai-amerikai szuperhős, Shang-Chi is.

(LADbible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top