Szabadidő

Budapestre jön a Banksy-kiállítás

Csaknem 70 alkotást láthat a magyar közönség.

Banksy, a titokzatos brit utcaművész csaknem 70 alkotását láthatja a magyar a közönség az Art of Banksy című kiállításon, amely február elsején nyílik Budapesten a Tesla Loftban a Godot Kortárs Művészeti Intézet szervezésében.

Egy hosszabb világ körüli út után a magyar fővárosban is látható lesz a Banksy művészetét bemutató utazó kiállítás, amely átfogó képet nyújt a rejtőzködő street art alkotó világáról – olvasható a Godot Kortárs Művészeti Intézet tájékoztatóban.

„Az Art of Banksy kiállítás behozza nekünk a világ különböző pontjain, mállott vakolaton, üres téglafalon vagy egy sivár felüljárón megjelent műveket a kiállítótérbe, és újragondolva mutatja be az ismeretlen zseni alkotásait, hogy a művek esszenciális üzenetét festmények, fotók, printek formájában egy izgalmas kiállítási élménybe sűrítve közvetítse” – idézi a tájékoztató Sáfár Zoltánt, a Godot Kortárs Művészeti Intézet alapító-tulajdonosát.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top