Szabadidő

Szívmelengető üzenetben keresi egy lány azt a srácot, akinek kosarat adott az újpesti villamosmegállóban

Az orrpiercinges lány mégis randizna a melós ruhás fiúval.

Cuki üzenet jelent meg az egyik budapesti villamos ablakába ragasztva: egy lány keresi azt a fiút, aki pár napja leszólította, de ő kosarat adott neki.

A feliratról készült fotó az Újpest a negyedem Facebook-csoportban jelent meg. Az áll rajta, hogy a lány már megbánta, hogy elutasította a srácot, ezért ragasztotta ki a cetlit, hátha valaki magára ismer, vagy tudja, kiről van szó.

„Keresem azt a srácot, aki 01.16-án reggel, mesébe illően kedvesen leszólított, de én ostoba módon kosarat adtam neki. Kb. 170 cm magas, világosbarna, félhosszú hajú, élénk kék szemű, körszakállal. Kék kabátban volt, »melós« ruhában, festékes pulcsiban. Ha magadra ismersz, emlékszel rám, (kb. 160 cm magas, barna hajú, zöldes szemű lány, orrpiercinggel, nagy, szürke sálba bugyolálva), és él még az ajánlat a randevúról, akkor kérlek, legyél 01.26-án délután 4-kor Újpest-központban a villamosmegállóban, ahol megszólítottál. Reménykedve várlak!”

Fotó: Facebook/Újpest a negyedem

Vasárnap minden eldől, mi nagyon drukkolunk nekik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top