Szabadidő

Brad Pitt a SAG-díjátadón bizonyította, hogy még mindig ő a legjobb fej filmsztár

Brad Pitt köszönőbeszéde mindenkinek bearanyozza a napját.

Mi is megírtuk, hogy az amerikai színészkamara hétvégi díjátadóján Brad Pitt és Jennifer Aniston megölelték egymást. Szakmai szempontból ennél fontosabb, hogy Pitt díjat is nyert a Volt egyszer egy… Hollywood mellékszerepéért. Köszönőbeszéde alapján pedig pont olyan laza és rokonszenves fickó, amilyennek gondoltuk:

A beszédet azzal kezdte, hogy muszáj lesz feltöltenie egy fotót a díjról a Tinder-profiljára. Aztán megköszönte a díjat szereplőtársainak, például Margot Robbie lábfejének és Margaret Qualley lábfejének, majd hozzátette, hogy a rendező, Quentin Tarantino több emberrel vetette már le a cipőjét, mint a reptéri biztonsági őrök.

A legviccesebb rész talán mégis az volt, amikor önironikusan megjegyezte, milyen nehéz szerepet kellett eljátszania: egy férfit, aki sokat szív, szereti levenni a felsőjét, és nem jön ki jól a feleségével. A beszédet pedig azzal fejezte be, hogy felhívta a vendégek figyelmét, ma kell ünnepelni, mert holnaptól megint várja őket a munka.

Brad Pitt egy másik díjjal (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for National Board of Review)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top