Szabadidő

Magyarországra érkezik a Comic Con

Örömhír a geekeknek: augusztus közepén megrendezik az első Budapest Comic Cont, a szervezők a hasonló külföldi rendezvényekről már jól ismert hangulatot, sok programot és világsztárokat ígérnek.

Végre teljesül minden geek álma, ugyanis idén nyártól Magyarországnak is lesz saját Comic Conja – írja az IGN Hungary. A Budapest Comic Con augusztus 15. és 16. között lesz, rengeteg programmal, illetve világsztárokkal várja majd látogatóit.

A képregény-, sorozat- és filmrajongók találkozói világszerte nagy népszerűségnek örvendenek, idén végre mi sem maradunk ki a buliból. Az érdeklődőket többek között közönségtalálkozókkal, szakmai beszélgetésekkel, filmes előadásokkal, videójátékokkal és képregényekkel, kártyajátékokkal, e-sportversenyekkel és vásárlási lehetőségekkel várják.

Ízelítőül: a tokiói Comic Con forgataga Fotó: Getty Images/Jun Sato/WireImage

Mint Csanda Gergely, a rendezvény szervezője elmondta, hatalmas lehetőség és kihívás számukra, hogy megrendezhetik az első magyarországi Comic Con-t. Azt ígérte, hogy fokozatosan jelentik majd be a részleteket, beleértve a pontos helyszínt és a sztárvendégek nevét is. „Célunk, hogy pár éven belül a budapesti rendezvény legyen az egyik legjelentősebb Con Európában” – jelentette ki.

A rendezvénynek már van honlapja és Facebook-oldala is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top