Szabadidő

Egy gyökeres változás már biztos lesz az új Star Wars-filmben

A Star Wars: Skywalker Kora című filmről a San Diego Comic Con során osztották meg a készítők az új információt.

A Csillagok háboúja hivatalos Twitter-oldalára került fel az alábbi fotó, amelyből kiderül, hogy a decemberben érkező folytatásban a korábbi filmekből ismert, jellegzetes fehér ruhájú rohamosztagosok helyét ezúttal vörös-fekete egyenruhás katonák veszik át – írja az Index a Variety cikkére hivatkozva. 

A korábbi Star Wars-filmekben a rohamosztagosok jellegzetes fehér páncélzatban szerepeltek (Fotó: Getty Images)

Az amerikai filmes lap szerint a felszerelés részét képezi a vörös-fekete fegyverzet is. A birodalmi rohamosztagosoktól az új űrkatonák a nevükben is különböznek majd: a fehér ruhásokat angolul stormtroopernek nevezik, a vörös-fekete páncélzatúak viszont a sith trooper nevet kapták.

A korábbi Csillagok háborúja-filmekben hasonló árnyalatú piros egyenruhában a császári testőröket ábrázolták.

A Star Wars: Skywalker Kora című folytatásban visszatérnek majd a legújabb Csillagok háborúja-filmekből ismert főbb szereplők, azaz Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac és John Boyega is, mellettük feltűnik majd természetesen Mark Hamill, valamint a 2016-ben elhunyt Carrie Fishert is láthatják majd a rajongók néhány felújított archív felvételnek köszönhetően. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top