Szabadidő

A filmzenének és a folytatásnak is örülhetnek a Vaják rajongói

Elérhetővé vált a Netflix fantasy-sorozatának fülbemászó zenéje, tarolja is le a különböző platformokat.

A Netflix részben hazánkban, Henry Cavill főszereplésével forgatta a Witcher, azaz magyarul Vaják című sorozatát, amelyet sokan a következő Trónok harcának tartanak.

A sorozat rajongói között ma már mémmé vált az egyik első epizódban elhangzó, Toss a Coin to Your Witcher című dal, amelyet egy kotnyeles bárd énekel a szúrós tekintettel a távolba révedő Geraltnak, akit Cavill alakít.

A kétségtelenül fülbemászó dallam a sorozat indulása óta számtalan paródiát és feldolgozást ihletett, többek között elkészült belőle az alábbi metálverzió is.

witcher metal

Az eredeti változatot azonban eddig sehol sem lehetett csak úgy meghallgatni, a Witcher-rajongók legnagyobb bánatára.

Henry Cavill a következő Trónok harcát hozhatja el a Netflixnek a Witcher/Vaják című sorozattal (Fotó: Netflix)

Ez az áldatlan állapot azonban szerencsére véget ért, a Witcher sorozat hivatalos Twitter-oldalán ugyanis még tegnap, magyar idő szerint éjszaka jelentették be, hogy a Toss a Coin to Your Witcher végre elérhetővé vált Spotify-on, illetve az Apple zenei szolgáltatásán, az Apple Musicon is.

Ráadásul – a Mashable információi szerint – a sorozat teljes soundtrackje holnap, azaz január 24-én debütál minden létező csatornán.

A Netflix éppen kedden jelentette be, hogy a Witcher a streaming szolgáltató történetének legsikeresebb premierjévé vált, azóta pedig már tudni lehet, hogy érkezik a sorozat második évada, de egy egész estés animációs film is készülőfélben van, amelyben várhatóan további hasonló nóták is felcsendülnek majd, a rajongók legnagyobb örömére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top