Szabadidő

Fotók: Itt az Instagram legújabb sztárja, a kancsal macska

A cica leginkább azzal tűnik ki az internet cuki macskái közül, hogy a szokásoshoz képest egész érdekesen állnak a szemei, konkrétan kancsal.

A Belarusz névre hallgató helyes, fiatal kandúr már legalább 250 ezer ember szívét meghódította, legalábbis Instagram-követőinek számát tekintve.

A kancsalság, ami egy betegség következtében alakult ki nála, egyébként nem okoz fájdalmat a cicának, aki ennek ellenére kitűnően lát, akárcsak a többi macska. Sőt, egy igencsak aktív, energikus, extrém kíváncsi macskáról van szó a gazdája szerint.

Belaruszt, a megrögzött bajkeverőt gazdája, Rachel közel 2 évvel ezelőtt fogadta örökbe, aki azonnal tudta, hogy kis testi hibája ellenére is ezt a cicát kell hazavinnie, akivel azonnal szerelembe esett. A gazdi azóta támogatja a menhelyet, ahonnan a kandúrt örökbe fogadta. Most, hogy Belarusz igazi influenszer lett, a népszerűséget Rachel arra használja, hogy minél több pénzt gyűjtsön a nélkülöző, gazdára váró állatok számára. Belarusz hírnevét felhasználva tavaly például 4000 dollárt kalapozott össze jótékony célokra.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top