Szabadidő

Dráma a bajnokin, meghekkelte a meccset egy kóbor kutya

A török másodosztály szállította az év eddigi legcukibb videóját, nem tudunk betelni vele.

Tulajdonképpen mindegy is, de azért álljon itt: a Karagümrük játszott a Giresunspor ellen (ez két török másodosztályú csapat, de tényleg mindegy), amikor egyszer csak beszaladt egy kóbor kutya a pályára. Az eseményből a sporttörténelem egyik legcukibb (és legabszurdabb) kétfelvonásos minidrámája kerekedett, a kutya ugyanis olyan játékos kedvében volt, hogy szabályosan rávetette magát a labdára. Azért volt erre lehetősége, mert a játékosok éppen szabadrúgásra készültek, a kutya ezt használta ki, és, ha úgy vesszük, el is végezte. 

Miután az egyik játékos elég bénán megpróbálta megfogni és arrébb tessékelni az állatot, valakinek nagy ötlete támadt: kirúgta a labdát, a kutya utánaszaladt, folytatódhatott a meccs egy másik labdával. A kutya azonban visszatért, így egy másik játékos szépen felemelte és kivitte, a meccs folyatódhatott. Egyébként nagyon úgy tűnt, hogy titokban senki sem bánta volna, ha marad a kutya is. 

A meccset végül a Karagümrük nyerte 2-1-re, de ez már aztán tényleg mindegy.

Forrás: Reuters

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top