Szabadidő

Koronavírus: elmarad a Red Bull Pilvaker az Arénában

Egyelőre még nem tudni, hogy máskor esetleg megtartják-e a show-t.
pilvaker red bull aréna

„A 2020. március 15-ére tervezett Red Bull Pilvaker elmarad. A döntést a szervezők az egészségügyi kockázatokat, valamint a hatóságok ajánlásait mérlegelve hozták meg, és kérik minden érintett megértését” – idézi a Player.hu a Pilvaker szervezőinek közleményét.

A közleményből ezen túlmenően kiderül, hogy a funcode.hu oldalon előre megvásárolt jegyeket a jegyértékesítést végző Ticketpro Hungary Kft. 30 napon belül, automatikusan visszaváltja, a belépőjegy árát pedig automatikusan visszautalja. Azok, akik jegyirodákban vásároltak belépőjegyet, 2020. május 10-ig a vásárlás helyén tudják majd visszaváltani azt.

„Azoknak, akik hivatalos jegyirodában vették a jegyüket, de a vásárlást igazoló nyugtájuk, vagy számlájuk már nincs meg, a Funcode központi jegyirodája fogja visszaváltani a jegyeket, a jegyirodákkal történt elszámolást követően, 2020. május 13-tól” – írja a közlemény, amiből az is kiderül, hogy az esemény esetleges új időpontjáról a szervezők saját felületeiken adnak majd tájékoztatást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top