Szabadidő

Megolvasztja a monitorodat a mamájával feleselő kiskutya

Ha már eleged volt a koronavírusos hírekből, kapcsolódj ki némi cukisággal!

Manapság úgy tűnik, szinte semmi másról nem szólnak a hírek, mindenhol csak koronavírus, karantén, elmaradó rendezvények, hogy az embernek az életkedve is teljesen elmenjen. 

Szerencsére az internetnek létezik az a csodálatos sarka, ahol a cuki állatos tartalmak laknak, mi pedig innen hoztunk egy kis vizuális felüdülést a járvánnyal kapcsolatos hírdömping mellé. 

Ebben a sarokban fedeztük fel Stefano S. Magi Twitter-posztját, amelyen két rottweiler fajtájú kutyus látható. A nagyobbik minden bizonnyal a kölyök anyukája lehet, legalábbis erre utal, hogy tényleg egy kisgyerekes szülő buddhai türelmével tűri, hogy az aprócska kölyökkutya el akarja tőle venni a szájában tartott játékot. Sőt, kicsit olyan a helyzet, mintha a nagyobbik eb jó szülő módjára a „kutyaság” alapjaira tanítgatná éppen csemetéjét. Figyelem, a videó elindítása különös hangok kiadására késztetheti az embert!

Ha pedig még több rottweileres fotóra és videóra vágyunk, érdemes felkeresni a fenti videó forrását, azaz a Rottweilermom Instagram-oldalt, ahol jelenleg két „ roti”, Titan és Roman kalandjait kísérhetjük figyelemmel.

Az oldal tulajdonosai rajonganak ezért a kutyafajtáért, a képek között korábbi, szintén rottweiler fajtájú jószágaik fotóit-videóit is meg lehet tekinteni. 

További cikkeink cuki kutyákról:

Kötélhúzósat játszik anyukájával a kiskutya

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top