Szabadidő

1873 kamuprofilt hozott létre, hogy nyugodtan nézhesse a meccset a stadionban

Komoly büntetésre számíthat egy japán férfi, aki 1873 jegyet foglalt le egy baseballmeccsre csak azért, hogy ne zavarják őt a környékén ülők.

Súlyos büntetés vár egy japán férfira, miután 1873 ülőhelyet foglalt kedvenc baseballcsapatának két meccsére. A 41 éves Kiyoshi Shibamura az oszakai Orix Buffaloes klub rajongója már hosszú ideje. Csapata egy másik kisebb klubbal játszott két meccset még tavaly szeptemberben. A férfi szerette volna nyugodtan végignézni a mérkőzést, ezért nem éppen nagyszerű, de elég összetett ötlete támadt.

Létrehozott 1873 kamuprofilt, amivel online lefoglalt ugyanennyi széket az oszakai stadionban. Ezután a meccs után nem sokkal törölte az összes foglalást, a sajátját leszámítva.

Fotó: wgbieber / Pixabay

Fotó: wgbieber / Pixabay

A csapat számára először nem volt szokatlan, hogy ennyire szellősek a padsorok a meccsükön, mivel ez egyébként is elő szokott fordulni, lévén, hogy nem nagy volumenű klubról van szó, de aztán valahogy mégis kiszúrták a dolgot, a tömeges foglalástörlés miatt.

Mint kiderült, Shibamura 10,86 millió jenes (32 millió forint) kárt okozott kedvenc klubjának. Egyelőre nem tudni, hogy a japán férfi csak pénzbírságot kap, vagy börtönbüntetésre is ítélhetik tette miatt.

via

További cikkek az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top