Szabadidő

Egyedüliként állja a sarat egy múzeum biztonsági őre, rajong érte az internet

Nemcsak a múzeumot őrzi a karantén idején, de a közösségi médiát is menedzseli. Úgy tűnik, elég sikeresen.

Amerikában is bezárták a múzeumokat a koronavírus-fertőzés miatt, erre a sorsra jutott az oklahomai Nemzeti Cowboy és Nyugati Örökség Múzeum is. A munkatársakat is hazaküldték, így az egyetlen bent maradt dolgozó, a biztonsági őr, Tim megkapta feladatként a közösségi oldalak menedzselését is múlthét kedden – írja az Index.hu.

Tim nemcsak a múzeumot őrzi a karantén idején, de a közösségi médiát is menedzseli. Úgy tűnik, elég sikeresen. Fotó: Instagram

Tim nemcsak a múzeumot őrzi a karantén idején, de a közösségi médiát is menedzseli. Úgy tűnik, elég sikeresen (Fotó: Instagram)

Tim azóta lelkesen posztolja a tartalmakat a Facebook-, Twitter- és Instagram-oldalakra is. Körbejárja a múzeumot mindennap, és a kiállított tárgyakról készít fotókat a virtuális látogatóknak. Mivel igazán rutinos a közösségi oldalakon, minden poszt végére a hashtag után ezt írta: „Köszönöm, Tim.”

A netezők emiatt #HashtagThanksTim megjelölés alatt fejezik ki, mennyire kedvelik az új influenszert. Egy posztjára több ezren reagálnak. Tim, úgy tűnik, felülmúlta a marketingigazgató elvárásait. 

További cikkeink a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top