Szabadidő

20 kiskutyát hozott világra a rekorder bulldog

Az állatorvos 6-8 kölyköt jósolt csupán. Úgy tűnik, kissé elszámolta magát.
bulldog, kutya

Nagy meglepetés érte azt a dél-angliai nőt, akinek a kutyája 20 kölyköt ellett a minap. Amber Rees, a gazdi a South West News Service brit hírügynökségnek elmondta: kétéves kutyája, Cali most először lett anya, és mi tagadás, nem aprózta el a dolgot. Bár az állatorvos a kutya vemhessége során azt mondta, 6-8 kiskutyája lesz maximum, Cali ennél jóval nagyobb almot hozott világra.

A szülés március 11-én kezdődött el és több mint 24 órán át tartott – számolt be a gazdi, aki alaposan meglepődött, amikor még a tizedik kiskutya után sem tűnt úgy, hogy be akarna fejeződni a szülés. És tényleg: összesen 20 apróság érkezett, igaz, 9 később elpusztult közülük. De még így is 11 piciből álló alomnak örülhet a család.

Amber szerint csodálatos és nagyon édes dolog ennyi kiskutyát egy kupacon látni, még akkor is, ha időnként okoz ez a gazdának kemény pillanatokat. Sok türelemre van szükség ennyi kis jószághoz. Amber úgy sejti, minden bizonnyal helyi rekord egy ekkora alom.

Forrás: Ladbible

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top