nlc.hu
Szabadidő

Ennyire cuki a világ legkisebb kutyája

Ő itt Pearl, a világ legkisebb kutyája!

A maga 9,14 centijével hivatalosan is Pearl, a csivava a világ legkisebb kutyája!
csivava

A kiskutya április 9-én kapta meg hivatalosan is ezt a címet, amikor Olaszországban vendégeskedett a Lo show dei record című műsorban. Gazdája, az Amerikában élő Vanessa Semler egy húsvéti csokitojásban hozta a stúdióba a csivavát, aki már 2 és fél éves. 

Mint mondta, Pearl tökéletesen tisztában van azzal, hogy különleges, sokszor pont úgy viselkedik, mint egy díva. „Nagyon szereti a csirkét és a lazacot és bármilyen ínyencséget szívesen megkóstol, ami adható kutyáknak is. Imádja, ha felöltöztetjük, a forgatás napjaiban pedig teljesen odáig volt Milánóért” – mesélte Vanessa.

A mini csivava nem nagyobb egy bögrénél, a súlya pedig mindössze 650 gramm. Bár Vanessának több kutyája is van, Pearl az, akire a legjobban oda kell figyelni, hiszen méretéből adódóan nagyon törékeny. Elmondta azt is, hogy nagyszerű természete van, nagyon nyugodt, és sokszor olyan, mint egy igazi kisgyerek. 

A kutyus annyira apró, hogy akár egy zsebben is elférne.

Nyitókép: Lo Show dei Record (videó pillanatkép)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top