Szabadidő

Személyiségteszt: válassz egy szimbólumot!

Egy kis játékra hív titeket Illúzió, a Caféblog bloggere.

Gondosan nézd meg az alábbi 6 szimbólumot, és válassz egyet közülük – kéri Mázli, az Illúzió Caféblog bloggere.

Személyiségteszt: válassz egy szimbólumot!

Miután sikerült, itt vannak a jellemzések:

1.kép: Azokra, akik ezt a képet választották, az ösztönösség, spontaneitás a legjellemzőbb. Ezek az emberek mindig kimondják, amit gondolnak. Ezeknek az embereknek nagyon fontosak saját vágyaik, és ezért a saját szabályaikat követik. Nem engedik, hogy bárki megmondja nekik, mit és hogyan kell csinálni! Mindenre igencsak eredeti választ adnak! Nagyon barátságosak és általában minden területen nagyra értékelik őket.

2.kép: A klasszikusok a kedvencei. Egyszerű ember, aki szereti a békét és a kis örömöket is. Mindazok, akik ezt a képet választják, tisztában vannak azzal, hogy értékelni kell azt, amijük van. Ennek ellenére céltudatosak és ambiciózusak. Ismerik saját határaikat és tiszteletben is tartják. Ezeken a határokon belül olyan otthonosan mozognak, mint hal a vízben.

3.kép: Amennyiben a harmadik szimbólumot választottad, nem félsz mások véleményétől, csak egy dologra koncentrálsz: elérni a célodat. Ezért olyan ember vagy, aki végül is mindig eléri azt, amit akar. Ez igen ritka tulajdonság, ezért nem lepődsz meg, hogy lépten-nyomon irigyekbe ütközöl. Tulajdonképpen ez inspirál a legjobban az életben. Ezért kiváló vezető is vagy, akire biztosan támaszkodhatnak.

Ha a 4.,5., vagy 6. képet választottad, kattints ide, Illúzió Caféblogjára.

(Kiemelt kép: Illúzió Caféblog)

További tesztek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top