Szabadidő

Menő filmes jeleneteket ajánlunk sok szeretettel a magyar Akciócsoport figyelmébe

Orbán Viktor tegnap este a Facebookján menőnek szánt filmes effektekkel mutatta be a veszélyhelyzetben fáradhatatlanul dolgozó Akciócsoportját. A kitartásra még sokáig szükség lesz, így hollywoodi mintákat ajánlunk a figyelmükbe, melyekből inspirálódva még hatásosabban mutathatják be küzdelmüket a magyar állampolgárokért.

Továbbra sem tudunk „betelni” az Akciócsoport esti videójával, hiszen nem gondoltuk, hogy a fontosabbnál fontosabb döntések meghozatala mellett jut energiájuk a magyarok szórakoztatására is. Aki még nem tette, gyorsan nézze meg, aki pedig már túl van rajta, gyorsan nézze meg újra. Szeretnénk, ha ebből egy szép hagyomány lenne, és a jövőben is hasonló videókban követhetnénk az Akciócsoport erőfeszítéseit, ehhez pedig kiváló filmjeleneteket ajánlunk, melyekből hőseink inspirálódhatnak. Sok sikert! Hajrá, magyar hősök!

Armageddon

Most még talán túlzásnak éreznénk, de ha a járványhelyzet eldurvulna, akkor az Akciócsoport Michael Baytől vehetne példát. Eleinte sötétben mutatott hősök, akiket egy kapu választ el a külvilágtól, ami aztán felemelkedik, és a fény megvilágítja védőruhába öltözött, elszánt tekintetű csapatunkat. Kint helikopterek szállnak, hogy érzékeltessék: ebben a rendkívüli helyzetben csak ők menthetnek meg bennünket a világvégétől. A hősök vonulni kezdenek. Van remény.

Kutyaszorítóban

Quentin Tarantinótól mindig lehet tanulni, ha coolságról van szó. Minden idők egyik legkúlabb, lassított felvételes vonulásához igazából csak egy kihalt utcára van szükség, amiből bőven akad most, akár még a Kossuth tér környékén is. Gondolom politikusoknál sötét öltönyből amúgy is nagy a túlkínálat, így már csak egy menő napszemüveg kell és egy jól kiválasztott dal kell ahhoz, hogy a magyar Akciócsoport tűnjön minden idők legmenőbb akciócsoportjának.

Kill Bill

Maradjunk kicsit Tarantinónál: O-Ren Ishii folyosón vonulása az elszánt harcosaival igazi csúcsteljesítménye a kúlság műfajának: a lassítások, a hirtelen arcközelre vágások és a menő zene elengedhetetlen kellékek. Elöl természetesen maga a miniszterelnök úr vonulna, a többiekétől eltérő színű ruhában, mögötte pedig hű harcosai a bajban. A rágóbuborék fújását talán ki lehetne hagyni, az nem illene az előttük álló feladat komolyságához. A szamurájkardokkal pedig mutathatnánk a távol-keleti népek iránti barátságunkat.

Desperado

Nincs annál drámaibb, mint amikor az ember fia, lánya lassított felvételben vonul, mögötte pedig minden felrobban, de ő arra se veszi a fáradtságot, hogy megijedjen vagy hátraforduljon: egy igazi hős ugyanis tudja, hogy mindig előre kell nézni, és a feladatra kell fókuszálni, ami mindig előttünk, és nem mögöttünk van. Ha egy ország lángol mögöttük, őket az sem tántoríthatja el a hősies cselekedetektől.

Mechanikus narancs

Minden válságban eljön az a pont, amikor egyes csapattagokról kiderül, hogy nem elég hatékonyak, a vezérnek pedig ilyenkor bizonyítania kell, hogy keménykezű, és nem engedheti az eltunyulást, így megszabadul a gyenge láncszemektől. Ennek illusztrálásához lehet nagyszerű minta a Mechanikus narancs videója. A magyar verzióban hőseink természetesen a Duna partján sétálnának, mögöttük a parlamenttel, kell még némi klasszikus zene, a kirúgott semmirekellők pedig úszhatnának egyet a Dunában.

Holdfény királyság

Egy nagy feladat előtt nem árt imádkozni egyet a templomban, hogy utána megtisztult lélekkel lehessen nekiállni a hősies munkának. A templomból kijövetel lassított felvételen bemutatása szintén az Akciócsoport eltökéltségének bizonyítéka lenne. Már csak azt kellene eldönteni, hogy melyik csapattag csókoljon kezet a miniszterelnöknek?

nlc.kapcsolódó

Téged is hipnotizálni fog a lassítva szétplaccsanó zselé

Lassított felvétel az új esküvői trend

Menő filmes jeleneteket ajánlunk sok szeretettel a magyar Akciócsoport figyelmébe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top