nlc.hu
Szabadidő
Kétórás záró epizóddal ért véget tizenegy évad után a Modern család

Kétórás záró epizóddal ért véget tizenegy évad után a Modern család

Az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb sitcomja tizenegy éven át volt része az életünknek, és most méltó búcsút vett.

Az ABC csatornán futó Modern család finálé szerda este egy félórás áldokumentumfilmmel kezdődött, és egy dupla epizóddal zárult. Az áldoksi a 248 epizódban megismert tévés család különböző ágainak szereplőit követte – számolt be róla az MTI/AFP.

Modern család (Getty Images)

Modern család (Getty Images)

Népszerűsége csúcsán, 2013-ban és 2014-ben a Modern családot 14 millióan nézték hetente, de akkor még más volt a televíziózás helyzete, ugyanis a streamingelés csak gyerekcipőben járt. A legutolsó, utolsó évad epizódjait ehhez képest hetente négymillióan követték, és kitartó rajongótábora alakult ki az évek során. 2012-ben elnyerte a legjobb vígjátéksorozat Golden Globe-ját. A produkció egyik jellegzetessége volt, hogy A hivatalhoz hasonlóan a cselekményt különféle álinterjúkkal szakították meg. A sorozatnak abból a szempontból szerencséje volt, hogy a fináléval még időben, a koronavírus járvány amerikai megjelenése előtt el tudtak készülni, így nem egy csonka évaddal kellett búcsúzniuk a rajongóktól.

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top