Szabadidő

Kutyás strand nyílt Keszthelyen

Pünkösdhétfőtől várja a kutyákat és gazdáikat a felújított Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert, ahol póráz nélkül is elengedhetik a gazdik a kutyákat. Ám nem muszáj kutyával érkezni: őket nem fogják zavarni a pihenésben a négylábúak.
Kutyás Strand nyílik Keszthelyen.

Keszthelyen a Déli szabadstrand területén jött létre a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert nevű kutyás strand, ahol belépőt sem kell fizetni: a parkot szabadon bárki látogathatja. Itt többek között lesz lehetőség arra, hogy a gazdik a kutyáikkal együtt fürödjenek a Balatonban. E mellett egy agility pálya is várja a kutyusokat, egyelőre 4 játékelemmel, ám a speciális strand kialakítói ígérik ennek bővítését.

Mivel a pálya elkülönített területen található, a kutyák nem zavarják a pihenni vágyókat. A kutyás stranddal egybekötött parkban az ebek póráz nélkül is közlekedhetnek, kivéve a büfé területén, ahol kötelező lesz pórázra fogni a kutyákat. E mellett csak oltott, féreghajtott és chippel ellátott kutyák használhatják a parkot, amit a „nem kutyások” is szabadon használhatnak.

A házirend része, hogy a megfelelő higiénés előírásokat is be kell tartani, köztük a másfél méteres távolságot, illetve a büfékben a családból csak egy ember tartózkodhat, továbbá zárt térben a maszk viselését is kötelezővé teszik.

(via)

Még több kutyabarát strand az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top