Szabadidő

Agador, a pudli igazi kaméleon, és az Instagram új kedvence

Agador, a kis pudli igazi szupermodell-alkat: bármilyen ruhát adnak rá, rajta mindegyik tökéletesen áll. Nem csoda, hogy iszonyatosan népszerű lett az Instagramon.

Agador egy bolyhos, göndör szőrű pudli, aki rendkívül fotogén, és a gazdája ezt nem rest kihasználni. A kutyus igazi nagyvilági életet él: turistáskodik, újságot olvasva borozik, strandol, szépítkezik, sétál a parkban, lattét iszik, shoppingol, sportol vagy épp a kedvenc szuperhősének, Pókembernek öltözik – mutatta be a kutyust a mymodernmet.

A divatos pudli-keverék természetesen saját Instagram oldallal is rendelkezik, ahol a legkülönfélébb outfitekben és élethelyzetekben lehet megcsodálni őt. Olykor elegáns, máskor könnyed, hétköznapi és laza: neki tényleg minden stílus jól áll. Ha Agador egy üzleti outfitben beállítana egy tárgyalásra, komoly esélyt látunk rá, hogy sikeres üzletet kötne. Mert ebből a kutyusból tényleg bármit kinézünk.

Kutyadivat az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top