Szabadidő

Egy hang szólt neki, hogy lottózzon: egymillió fontot nyert

Az ember, ha hatalmas szerencse éri, hajlamos kissé túlgondolni a dolgokat, és ebbe a hibába esett most bele egy angol férfi is, aki egymillió angol fontos nyert a lottón.

Életében először játszott az EuroMillions lottójátékon a brit villanyszerelő, és állítása szerint egy fejében hallott hang szólította fel, hogy játsszon. A 31 esztendős Simon Waddup a május 19-i Aldis bevásárlása során kapta a rejtélyes impulzust a lottószelvény vásárlásraírta meg a ladbible.

Simon, a lottónyertes és a nyertes óriásszelvénye

Simon, a lottónyertes és a nyertes óriásszelvénye

Simon amúgy nem egy nagy játékos, az Instant Win Games játékot leszámítva még semmit sem játszott, most mégis kivételt tett a lottózással, és egyből két szelvényt is vásárolt, darabját 2 font 50 pennyért. Az állítólagos hangot nemcsak az Aldis bevásárlás során hallotta, hanem azután is, hogy hazaért, így felment a National Lottery oldalára és vásárolt magának két szelvényt. Ezután teljesen megfeledkezett róla, és másnap reggel jött az üzenet, hogy óriásit nyert. Az első, akinek beszámolt az örömhírről a tízéves lánya volt, aki rögtön azt kérdezte, hogy ezután lehet-e útlevele, mert még sosem járt külföldön. Az anyja és a nővére pedig nem akarta elhinni, hogy ekkora mázlija lehet. A lottónyertes ambiciózus tervekkel indul neki a jövőnek: a pénzből ingatlanfejlesztésbe szeretne kezdeni. A pénz jó helyre ment, ugyanis Simon Waddup az egészségügyi problémái miatt tavaly óta munkanélküli.

Gigászi mázlisták és lottónyertesek történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top