nlc.hu
Szabadidő
Will Ferrell adja vissza nekünk az elmaradt Eurovíziós Dalfesztivált

Will Ferrell adja vissza nekünk az elmaradt Eurovíziós Dalfesztivált

Ugyan hivatalosan idén nem lesz Eurovíziós Dalfesztivál, azért mégiscsak lesz valahogy. A Netflixen egy zseniálisnak ígérkező vígjátékban köszön vissza a giccsünnep Will Ferrell és Rachel McAdams főszereplésével. Készítsd a rekeszizmaidat: előzetes érkezett.

Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története címmel június 26-án felrobban a röhögésbomba a Netflixen, ugyanis egy szenzációsnak ígérkező vígjátékot mutatnak be arról, mennyire röhejes összeurópai giccs az Eurovíziós Dalfesztivál. Ezúttal kifejezetten jót tehet a filmnek, hogy amerikai dolgozták fel a témát, hiszen ők nem vesznek részt a műsorban, így a kívülálló szemével tudnak rácsodálkozni erre a giccsparádéra. Ezt az első előzetes is bizonyítja.

A sztori Larsról (Will Ferrell) és Igritről (Rachel McAdams) szól, két izlandi zenészről, akiknek zenekara, a Fire Saga közröhej tárgya a hazájukban, mégis úgy alakul, hogy ők ketten képviselhetik az országukat az Eurovíziós Dalfesztiválon. A jó hír, hogy a film dalait Will Ferrell saját maga énekelte fel, a rossz pedig az, hogy Rachel McAdams énekhangját egy profi énekesnő kölcsönözte. Lesz románc, meg röhejesen túltolt koreográfiák is, de mi leginkább a Will Ferrell apját játszó Pierce Brosnant várjuk, akinek sokkal jobb a humorérzéke annál, mint ahogy azt a James Bondos múltja alapján gondolnánk. A Demi Lovatot és Dan Stevenst is felvonultató filmből már korábban kijött egy pompás videóklip, amivel nem lehet betelni, ezért ide is betesszük.

Olvasnál még az Eurovíziós Dalfesztiválról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top