Szabadidő

Tiboré a legjobb Vasember páncél, csodájára jár a világ

A csallóközi Lakszakállason lakik Huszár Tibor, aki 3D-s nyomtatók segítségével alkotott meg egy hihetetlenül valósághű Vasember páncélt, ami épp csak repülni nem tud.

A csallóközi Huszár Tibor gigászi Marvel-rajongó, ami azon is látszik, hogy öthónapnyi munkát fektetett abba, hogy megalkosson egy házi Vasember páncélt: a végeredmény megdöbbentően élethű lett – számolt be róla a parameter.sk.

Tibor Vasember páncéljával repülni ugyan nem lehet, de ettől még vannak különleges képességei: szervómotorok és mágneses kapcsolók irányítják a hang- és fénytechnikáját, ami még különlegesebbé teszi. Az alkotás nemcsak Tibor szűk környezetében arat elismeréseket, az alkotók a világ minden tájáról kapják az elismerő szavakat, sokan egyenesen a legjobb rajongói Vasember páncélnak tartják. Huszár Tibor a hobbijával nincs egyedül. Barátnője, Timi is nagy képregényrajongó, és ő egy különleges Venom ruhát tudhat magáénak. A pár a jövőben is szeretne még élethű szuperhős-kosztümöket készíteni.

További híreink a Marvel Univerzum világából az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top