Szabadidő

Több száz tilosban parkoló autó kerekét szúrta ki a magyar férfi

Dühítette a buszsofőrt a tilosban parkoló autók látványa. Önbíráskodóként a saját kezébe vette a dolgokat: kiszúrta a kereküket.

Már bíróság előtt van annak a magyar buszsofőrnek az ügye Németországban, aki több száz autó kerekét szurkálta ki. Az 59 éves K. Tibor a chemnitzi buszvállalat sofőrjeként dolgozott, és annyira idegesítették a szabálytalanul, tilosban parkoló autók, hogy éjszakánként bosszút állt rajtuk: kiszúrta a kereküket – írta meg a Tag24 cikkére hivatkozva a ma.hu.

Parkoló autók. Képünk illusztráció (Pixabay)

Parkoló autók. Képünk illusztráció (Pixabay)

A szokása annyira betegessé vált, hogy egy alkalommal a saját kocsija kerekét is kiszúrta. A nyomozás szerint legalább 40 ezer eurónyi kárt okozott, akadt autó, aminek a kerekét kétszer is kiszúrta. Tevékenységét 2016-ban kezdte, és a négy év alatt az már bebizonyosodott, hogy minimum 74 autóban biztosan kárt okozott, de a vád szerint 310 autó megrongálása fűződik a nevéhez. A rendőrség végül úgy fogta el, hogy szándékosan a tilosban parkoltattak egy autót, amihez Tibor odament, kiszúrta a kerekét, a rendőrök pedig lecsaptak rá.

Tilosban parkolni nem móka és kacagás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top