nlc.hu
Szabadidő

Blackpink: How You Like That

Új rekord a Youtube-on: 82,4 millióan nézték meg egy nap alatt ezt a slágert

A klip a Gangam Style babérjaira tör. Neked hogy tetszik a szám?

A Blackpink – How You Like That című slágerének klipjét annyian nézték meg az első 24 órában, hogy azzal új rekord született – írta meg a hvg.hu.

Rekordot dönt a k-pop sláger

Blackpink – How You Like That Forrás: Youtube

Persze nem ritka, hogy a koreai pozene, a K-pop darabjai rekordokat döntögetnek a YouTube-on. Gondoljunk csak a Psy által jegyzett Gangnam Style című slágerre, ami 2012 végén vált a YouTube legnézettebb videójává, miatta kellett átírni a számlálót, hogy a milliárdos értéket is mutassa, jelenleg már 3,6 milliárdnál jár a számláló. A szóban forgó Blackpink nevű formáció 2019 tavaszán egyetlen nap alatt 56 milliós megtekintést produkált a Kill This Love című dal klipjével, ami a 24 órás rekordot tekintve lenyomta a Gangnam Style-t. Majd jött a BTS és a Boy With Luv a maga 74,6 millió/első 24 óra eredményével, ami szintén igen impozáns eredmény. 

A Blackpink most visszaverte a BTS-t, a How You Like That című daluk ugyanis a feltöltést követő első 24 órában már 82,4 milliós nézettséget produkált, és jelenleg 147,8 milliónál tart a dal.

További híreink a K-popról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top