nlc.hu
Szabadidő

Kate Winslet új filmje

Izgalmas életrajzi filmben tűnik fel Kate Winslet

Kate Winslet egy belevaló fotóriportert játszik majd.

Kate Winslet alakítja Lee Millert, a Vogue-címlapmodellből lett második világháborús haditudósítót egy készülő életrajzi filmben, amelyet Ellen Kuras rendez. A Lee című film forgatókönyvét Liz Hannah írja Lee fia, Anthony Penrose könyve, a The Lives of Lee Miller alapján – számolt be róla a The Hollywood Reporter című filmes portál.

Kate Winslet új életrajzi filmben szerepel majd.

Kate Winslet. C Flanigan / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

A független alkotás végigkíséri Millert, ahogy fotóriporterként felkeresi a második világháború frontvonalait és küldetésre indul, hogy leleplezze a náci Németországot. Egy árulás nyomán azonban kénytelen számot vetni saját múltjával is.

Az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmen való közös munka óta beszélgetünk arról Kate-tel, hogy kellene valami közös projektet csinálnunk, ami igazán a miénk” – írta közleményében Ellen Kuras. A tapasztalt hollywoodi filmoperatőr és rendező szerint a Lee tökéletes lehetőséget jelent a Titanic sztárjával való régóta várt közös munkára.  

A filmkészítők betekinthettek a Lee Miller-archívumba, amely az amerikai fényképész és fotóriporter összes felvételét és naplóját tartalmazza.

A produkció munkálatai a tervek szerint 2021 tavaszán kezdődnek. A filmet a Rocket Science finanszírozza és a Rocket Science International fogja képviselni az idén virtuális formában jelentkező cannes-i filmvásáron. Winslet, akit nemrégiben a rajongók újra megpróbáltak összeboronálni Leonardo DiCaprióval, a film munkálataiban producerként, Hannah pedig  vezető producerként vesz részt.

(MTI)

További híreink a színésznőről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top