Sztárok

Kate Winslet elárulta, mi van közte és Leonardo DiCaprio között

Rajongóik a Titanic óta próbálják összeboronálni Kate Winsletet és Leonardo DiCapriót, az elméleteknek pedig új lendületet adott, hogy a két színész a közelmúltban kettesben nyaralt.

Mióta a Titanicban eljátszották a tragikus sorsú szerelmesek, Jack és Rose szerepét, a rajongók meg vannak róla győződve, hogy Leonardo DiCaprio és Kate Winslet egymásnak vannak teremtve. Nos, bár a két színész sosem járt együtt, kétségtelenül közeli barátságot ápolnak, amit mi sem bizonyít jobban, mint például az, hogy Leo volt Kate tanúja az esküvőjén.

Ez a szoros barátság lehet az oka annak is, hogy a két szupersztár a közelmúltban együtt nyaralt. A közös, meghitt és bensőséges hangulatú pihenésről néhány lesifotó is készült, íme:

Persze a képek, amiken Leo és Kate igencsak bensőséges helyzetben látható, új lendületet adott a kettejük közt lévő kapcsolat találgatásának is. Ennek igyekezett elejét venni most Kate Winslet, aki a napokban a Glamour magazinnak adott interjút, amelyben gyakorlatilag egyértelművé tette, hogy DiCaprióval kizárólag barátok.

“Nem akarjátok tudni, miről beszélgettünk a legutóbb. Annyira vicces, hogy még most is nevetnem kell, ha rágondolok” – mondta Winslet, majd hozzátette, Leóval sokat szoktak gondolkodni azon, vajon mit szólna hozzá a világ, ha pontosan tudnák, miről szoktak beszélgetni. “Nem fogom elárulni, pontosan mikről beszélgetünk, de azt igen, hogy nagyon közel állunk egymáshoz, és ha találkozunk, akkor a Titanic-beli szerepünkből szoktunk idézgetni, ami nagyon vicces.”

Olvass még többet Kate Winsletről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top