Sztárok

Kate Winslet így bukott le, hogy ismét terhes

Negyedik gyerekével várandós Kate Winslet, erről beszélnek az Oscar-gála óta, ahol a kolléganője lebuktatta.

Legalábbis erről beszélnek, amióta Kate Winslet Oscar gálán készült képei megjelentek. A színésznő másik két kolléganője – a szintén Oscar-díjra jelölt Cate Blanchett és az Oscar-szobrot nyert Brie Larson – társaságában látható, amint a nyüzsgéstől távolabb beszélgetnek 

Kate Winslet így bukott le, hogy ismét terhes

Aztán egyszer csak ez történt:

http://dailyactress.tumblr.com/post/140236199990/brie-larson-cate-blanchett-and-kate-winslet-at

Cate Blanchett mozdulatát egyértelműen úgy értelmezi mindenki, hogy Kate Winslet terhes pocakját simogatta meg. “Tényleg az történt, amit a képek alapján gondolunk? Most közölte a jó hírt Kate Winslet a többiekkel? Vagy csak túl sokat látok bele?” – írta az egyik Twitterező.

A 40 éves Kate Winsletnek már többen gratuláltak különböző közösségi oldalakon, de ő egyelőre nem nyilatkozott, pedig a találgatásoknak egyedül ő tehetne pontot a végére. Helyette ismerősei a TMZ oldalnak elmondták: Winslet csak a különleges ruhája anyagát mutatta meg a kolléganőjének.

Mindenesetre Kate Winslet magánéletéről eddig is filmet lehetett volna forgatni, és nagyszerű jelenet lenne, amikor az Oscar-gálán jelenti be a barátainak, hogy a negyedik gyerekével várandós.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top